Koperdief gearresteerd

BRUINISSE – Een medewerker van het sluizencomplex in Bruinisse sprak in de nacht van zondag op maandag  een voor hem onbekende man aan. De man was vermoedelijk bezig koper te stelen vanaf het afgesloten terrein van het sluizencomplex.

Op het moment van aanspreken ging de onbekende man er vandoor in een personenauto. De politie werd gebeld en het kenteken werd doorgegeven aan de agenten. Zij troffen de betreffende auto een eindje verderop aan. De man die erbij stond was bezig met het strippen van wat kabels. De agenten hebben de man van 25 uit Sommelsdijk aangehouden op verdenking van koperdiefstal. Hij is overgebracht naar een politiecel in Torentijd. Daar wordt hij vandaag gehoord over zijn betrokkenheid bij deze zaak.

Door de agenten is een getuigenverklaring opgenomen en ook een aangifte van de diefstal.

Lees ook:Koperdieven gearresteerd!
Lees ook:Koperdief gepakt!
Lees ook:Drugsdealer gearresteerd!
Lees ook:Koperdief gearresteerd!
Lees ook:Arrestatie voor mishandeling en vernieling

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>