Diefstal uit boten

ARNEMUIDEN – In meerdere zeilboten die in de jachthaven in Arnemuiden liggen is in de nacht van dinsdag op woensdag ingebroken. Ook werden een personenauto en een zeecontainer door inbrekers bezocht.

Welke goederen er exact weg zijn is nog niet bekend, omdat nog niet alle aangiftes zijn opgenomen. Maar dat er behoorlijk wat schade is moge duidelijk zijn. Medewerkers van het team Forensische Opsporing hebben sporenonderzoek gedaan aan de verschillende boten.

De politie is uiteraard op zoek naar de daders van deze inbraken en pogingen daartoe en roept daarom getuigen op om zich te melden. Hebt u iets gezien in de nacht of vroege ochtend van dinsdag op woensdag, vermoedelijk tussen 04.45 en 05.30 uur, dat met deze diefstal te maken heeft? Of hebt u wellicht informatie die kan helpen om ons naar de dader(s) van deze inbraken te leiden? Dan wordt u verzocht contact op te nemen met de politie via de telefoon op 0900-8844 of via What’s App op 06 1220 7006.

Lees ook:Airbags gestolen!
Lees ook:Auto’s vernield
Lees ook:Autobanden gedumpt!
Lees ook:Kinderen vastgebonden bij overval!
Lees ook:Diefstal airbags!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>