Verkeerscontroles

NIEUWDORP – De politie heeft afgelopen dinsdag aan de Polenweg en de Europaweg-Noord zestig voertuigen gecontroleerd.

Dinsdagmiddag werden een reeks aanhangwagens gecontroleerd bij de milieustraat aan de Polenweg. Zo’n zestig procent van de aanhangwagens bleek niet in orde. De bestuurders van deze voertuigen kregen bekeuringen voor slechtwerkende (rem)verlichting, defecte richtingaanwijzers op aanhangwagens en het onjuist vastmaken van de hulpkoppeling. Ook kregen bestuurders waarschuwingen, omdat ze het rijbewijs niet konden tonen en de lading niet correct afgedekt hadden.

Snelheids- en alcoholcontrole

‘s Avonds werd op de Europaweg-Noord in het havengebied een snelheidscontrole, gecombineerd met een alcoholcontrole, gehouden. Drie automobilisten reden boven de 100 km/uur en zijn hiervoor bekeurd. De hoogst gemeten snelheid was 122 km/uur, waar 80 kilometer is toegestaan. Bestuurders die tussen 80 en 100 km/uur reden, kregen deze keer een waarschuwing. Ook werd een bestuurder gewaarschuwd voor kapotte voorverlichting. Tevens werd van twintig bestuurders een blaastest afgenomen. Eén bestuurder werd aangehouden voor het rijden onder invloed van alcohol.

Lees ook:Snelheid- en alcoholcontrole!
Lees ook:Snelheidcontroles!
Lees ook:Snelheidscontrole in Sas van Gent!
Lees ook:110x te hard!
Lees ook:Verkeerscontroles!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>