Doodsbedreiging

GOES – Op de Goese Pyntorenstraat is afgelopen vrijdag rond 19.15 uur een 50-jarige man uit Wolphaartsdijk aangehouden. Hij zou kort daarvoor in Wolphaartsdijk een vrouw bedreigd hebben. Daarbij liet de man een mes zien.

De politie werd gealarmeerd en kon de man in Goes aanhouden. Hij bleek in zijn broeksband inderdaad een groot mes te hebben zitten. De verdachte maakte een verwarde indruk en was mogelijk onder invloed van alcohol. Een blaastest weigerde hij echter. De man is meegenomen naar het politiebureau en ingesloten.

Lees ook:Automobilist stoned van paddo’s
Lees ook:Wegpiraat 2x gearresteerd
Lees ook:Snorfietsrijder negeert stopteken en weigert blaastest!
Lees ook:Dronkemans crash!
Lees ook:Man weigert blaastest!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>