Jongen op gestolen scooter

VLISSINGEN – Agenten hebben aan de Vlissingse Westerzicht afgelopen vrijdag een 15-jarige Vlissinger aangehouden. De jongen reed zonder rijbewijs op een gestolen scooter met een vals kenteken.

De dienders zagen de jongen en zijn bijrijder rond 17.08 uur bij een stoplicht staan. Toen hij de agenten zag gaf hij gas en reed hij door het rode stoplicht heen. Daarop zetten de dienders de achtervolging in. De bijrijder viel tijdens de achtervolging van de scooter af. Aan de Westerzicht reden agenten de scooterrijder klem. Na een korte achtervolging te voet kon hij worden aangehouden. Hij bleek op een gestolen scooter te rijden, was niet in het bezit van een rijbewijs en het kenteken op de scooter bleek vals te zijn. Het voertuig is in beslag genomen. De jongen is na verhoor in vrijheid gesteld

Lees ook:Achtervolging scooterrijder!
Lees ook:Gevaarlijk rijgedrag!
Lees ook:Scooterdiefje!
Lees ook:Gestolen scooter!
Lees ook:Gestolen scooter

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>