Gestolen scooter

TERNEUZEN – Agenten hebben in de Terneuzense Rubensstraat afgelopen zaterdag een 18-jarige man zonder vast woon- of verblijfplaats aan gehouden. Hij wordt verdacht van diefstal dan wel heling van een scooter.

Agenten zagen de scooter met een andere bestuurder rond 13.50 uur uur op de Nieuwstraat. De jongen probeerde tot twee keer toe een wheelie te maken. Daarop besloten ze hem staande te houden. Voordat dit lukte stapte de man af in een steegje gelegen aan de Nieuwstraat en de verdachte reed weg op het voertuig. Agenten controleerden het tweetal dat in het steegje was achtergebleven.

Achtervolging

Andere agenten achtervolgden de verdachte ondertussen. Op de Rubensstraat stapte de man van de scooter af. Een agent wilde hem aanhouden, maar de man ging er vandoor. In een brandgang kon de verdachte uiteindelijk worden aangehouden. Omdat hij zich verzette werd pepperspray gebruikt. Uit verder onderzoek bleek dat de man op een gestolen scooter reed. Hij is ingesloten voor verder onderzoek. De tweewieler is in beslag genomen. Zaterdag 19 maart is in Terneuzen de jongen  die eerder op de scooter reed ook aangehouden. Het gaat om een 17-jarige jongen uit Terneuzen. Ook hij is ingesloten voor verder onderzoek.

Lees ook:Scooterrijder rijdt rond zonder rijbewijs!
Lees ook:Gestolen scooter!
Lees ook:Jongen op gestolen scooter
Lees ook:Gevaarlijk rijgedrag!
Lees ook:Scooterdief betrapt!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>