Insluiping Kamperland in Opsporing Verzocht

KAMPERLAND – De politie roept tijdens het tv-programma Opsporings Verzocht dinsdag 11 april de hulp in van het publiek voor het oplossen van een insluiping in een woning aan de Knotwilgendreef in Kamperland.

Bij de insluiping is een portemonnee en een fiets weggenomen. Met de bankpas uit die portemonnee is geld opgenomen bij een geldautomaat aan de Ruiterplaatweg in Kamperland. Van die geldopname zijn beelden gemaakt. Deze worden uitgezonden in het televisieprogramma Opsporing Verzocht.

Camerabeelden Kamperland

Het politieonderzoek, dat tot nu toe gedaan is naar de insluiping en het oneigenlijk gebruik van de pinpas, heeft nog niet geleid tot een verdachte. De insluiping vond plaats op dinsdag 24 januari 2017 tussen 23.00 en 23.30 uur. De geldopname is gedaan op de woensdagochtend daarna, op een tijdstip dat veel mensen naar hun werk of school gingen. De politie hoopt dat mensen de man, die te zien is op de camerabeelden, (her)kennen en hun informatie willen delen, zodat de politie de verdachte kan aanhouden en de zaak kan oplossen. De beelden zijn te vinden in een speciaal opsporingsbericht.

Uitzendingen

Het televisieprogramma Opsporing Verzocht wordt uitgezonden op dinsdag 11 april op NPO1 tussen 20.30 en 21.15 uur. De herhaling van het programma is woensdag rond 12.05 uur op NPO2.

Lees ook:Brutale diefstal uit Provinciehuis in Opsporing Verzocht!
Lees ook:Pinpasdief meldt zich
Lees ook:Beelden van winkeldief in Opsporing Verzocht
Lees ook:Overval tankstation Scherpenisse in Opsporing Verzocht!
Lees ook:Overval op tankstation Scherpenisse in Opsporing Verzocht!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>