Benzinediefstallen

AXEL – De politie kreeg afgelopen maandag diverse meldingen van autobezitters uit de omgeving van de Axelse Stationsstraat en de Nieuwendijk dat geprobeerd was benzine uit auto’s te stellen. Er is nog niemand aangehouden.

Agenten zijn polshoogte wezen nemen en constateerden dat zeker bij tien auto’s de klepjes waren geopend of zelfs geforceerd. De agenten hebben zoveel mogelijk autobezitters geïnformeerd en gevraagd om aangifte te doen.

Aangifte

De politie is een onderzoek gestart naar deze reeks diefstallen en pogingen tot diefstallen. Zeker vijf benadeelden hebben reeds aangifte gedaan. De politie roept andere benadeelden op om ook aangifte te doen. Dit kan onder andere via Politie.nl.

Hebt u camerabeelden of andere informatie?

De politie hoopt dat particulieren of ondernemers in de buurt van de Stationsstraat en de Nieuwendijk beveiligingscamera’s gebruiken. De politie wil deze beelden graag gebruiken om deze zaak op te lossen. Hebt u camerabeelden of weet u meer over de reeks benzinediefstallen? Bel dan met de politie: 0900-8844. Of via het Politie WhatsApp nummer 06 – 1220 7006.

 

Lees ook:Airbags gestolen!
Lees ook:Auto’s in Hulst-centrum vernield!
Lees ook:Autospiegels vernield!
Lees ook:Onderzoek naar jongeren die politie bekogelden!
Lees ook:Bekladdingen Goes-Zuid!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>