Brandstichting?

MIDDELBURG –  Politieagenten reden afgeloipen maandagavond mee met de brandweer naar een voertuigbrand in de Meanderlaan in Middelburg.

De brand was tegen middernacht geblust. Er was flink wat volk op de been om de brand, die ook nog oversloeg naar een tweede personenauto, te bekijken. Van de eigenaar van de eerste auto is een aangifte opgenomen omdat er een vermoeden is van brandstichting. Van de eigenaar van de tweede auto moet nog een aangifte worden opgenomen. Beide auto’s zijn weggesleept door een takelbedrijf.

Getuigen gezocht

Met uw hulp hoopt de politie de dader te vinden van de brandstichting. Onze vraag is dus: hebt u iets verdachts gezien of gehoord net voor de brand, of hebt u andere informatie die ons kan helpen naar de oplossing van deze zaak? Dan wordt u verzocht om contact op te nemen met de politie via het algemene telefoonnummer 0900-8844. U kunt uw informatie ook kwijt via What’s App (06-1220 7006). Als u liever anoniem uw informatie wilt delen, dan kan dat via Meld Misdaad Anoniem. Het telefoonnummer waarop dat kan is 0800-7000, maar op de website www.meldmisdaadanoniem.nl kunt u ook terecht.

Lees ook:Autobranden Rilland!
Lees ook:Vuurwerk vernielt auto!
Lees ook:Brandstichting!
Lees ook:Weer autobrandstichting!
Lees ook:Brandstichting kantoorpand Dethon Hulst!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>