Pinpasdief meldt zich

KAMPERLAND – Een pinpasdief heeft zich bij de politie gemeld na de uitzending van Opsporing Verzocht.  Op dinsdag 24 januari  wordt, tussen 23.00 en 23.30 uur, een woning aan de Knotwilgendreef in Kamperland bezocht door een insluiper. Uit een handtas neemt de dader een portemonnee mee.

In de portemonnee zit een pinpas. Met die pinpas wordt uren later, het is dan de ochtend van woensdag 25 januari 2017, een pintransactie gedaan bij de geldautomaat aan de Ruiterplaatweg in het dorp. Ook wordt een fiets gestolen.

Opsporing Verzocht

Naar aanleiding van de uitzending van Opsporing Verzocht heeft een 31-jarige man uit Den Haag zich woensdag 19 april bij de politie gemeld. De man heeft een bekennende verklaring afgelegd en is ingesloten.

Lees ook:Insluiping Kamperland in Opsporing Verzocht
Lees ook:Vrouw beroofd in Kamperland
Lees ook:Verdachte mishandeling meldt zich na uitzending Opsporing Verzocht!
Lees ook:Inbreker gearresteerd
Lees ook:Tips over moord Henry Meye na Opspring Verzocht

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>