Beelden van winkeldief in Opsporing Verzocht

TERNEUZEN  - In de rubriek ‘Gezocht’ van het televisieprogramma Opsporing Verzocht worden op dinsdagavond 25 april a.s. camerabeelden getoond van een brutale winkeldief, die zijn slag sloeg bij juwelier Wijffels in de Noordstraat. De hulp van het publiek wordt ingeroepen om deze zaak op te lossen.

Op 14 oktober jl. komt een klant de winkel binnen. Na tien minuten verlaat de man de zaak weer zonder een aankoop te doen. In de tussentijd heeft hij echter wel kans gezien om drie gouden sieraden mee te nemen.

Uitzendingen

De politie is op zoek naar de man die getoond wordt op camerabeelden. In de uitzending van Opsporing Verzocht worden de camerabeelden getoond. De live uitzending is op dinsdag 25 april tussen 20.30 uur en 21.15 uur op NPO1. Op woensdag 26 april kunt u nog een herhaling van de uitzending bekijken op NPO2 rond 12.10 uur.

 

Lees ook:Zeeuwse zakkenrollers in Opsporing Verzocht
Lees ook:Verdachte mishandeling meldt zich na uitzending Opsporing Verzocht!
Lees ook:Overval tankstation Scherpenisse in Opsporing Verzocht!
Lees ook:Overval op tankstation Scherpenisse in Opsporing Verzocht!
Lees ook:In Opsporing Verzocht: Goese woningoverval!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>