Huiselijk geweld

KERKWERVE – De politie arresteerde afgelopen woensdag rond 01.00 uur in Kerkwerve een 41-jarige man uit Rotterdam, omdat hij vernielingen had gepleegd aan de woning van zijn ex-vriendin.

De meldkamer ontving een eerste melding tegen 23.00 uur. Er zou sprake zijn van een mogelijke mishandeling in de woning. Agenten konden toen niets constateren. Na middernacht kreeg de meldkamer opnieuw een melding. Er was onenigheid en er zouden ruiten gesneuveld zijn. Een ruit naast de keuken was ingeslagen en de verdachte had snijwonden. De bewoonster en een kind waren uit de woning gevlucht. De politie arre

Lees ook:Spoor van vernielingen!
Lees ook:Jongeman schiet met luchtdrukwapen!
Lees ook:Ruitenslopers!
Lees ook:Man bonkt raam kapot en klimt woning doodsbange vrouw binnen
Lees ook:Ruit vernield!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>