Beslagleggingen verkeerscontrole

Terneuzen – De Politie heeft afgelopen rijdag samen met de Belastingdienst Zuid-West een algemene verkeerscontrole gehouden op de Terneuzense Binnenvaartweg. In totaal zijn 4.498 voertuigen gecontroleerd.

ANPR

Tijdens de controle is gebruik gemaakt van de ANPR (Automatic Number Plate Recognition). Door medewerkers van de Belastingdienst is op 11 voertuigen beslaggelegd. Daarvan zijn zes voertuigen daadwerkelijk afgevoerd omdat er geen betalingsregeling getroffen kon worden. Ter plaatste is in totaal 3.630 euro aan achterstallig belastinggeld geïnd.

Bekeuringen

Zeventien bestuurders hebben een bekeuring gekregen voor onder andere het niet dragen van een gordel (4), kapotte verlichting (1), gladde banden (1), opgevoerde brommer (1), niet handsfree bellen (5), rijden onder invloed van drank (1), rijden zonder rijbewijs (1), onverzekerd rijden (2) en rijden zonder helm (1).

Lees ook:Bekeuringen bij verkeerscontrole
Lees ook:Politie- en belastingcontrole Tholen!
Lees ook:Controle politie en Belastingdienst!
Lees ook:Grote controle!
Lees ook:Controle Tholen!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>