Man dreigt met mes

VLISSINGEN – In een woning aan de Vlissingse Zeemanserve is afgelopen vrijdag een 57-jarige Vlissinger aangehouden. Hij bedreigde buurtgenoten met een mes. De man bleek onder invloed van alcohol te zijn.

Agenten werden op vrijdag 9 juni rond 22.20 uur gealarmeerd over de bedreiging. Bij het adres aangekomen zagen de dienders in het halletje van de woning dat een man en een vrouw de bedreiger vast hadden. Hij had op dat moment nog een mes in zijn handen. Het tweetal was in worsteling met de verdachte. Twee agenten schoten te hulp en wisten de man aan te houden. Hij weigerde in eerste instantie het mes los te laten. Uiteindelijk liet de man los en kon hij worden afgevoerd naar het politiebureau. Oorzaak van de bedreiging ligt in een conflict dat de vrouw eerder had met de verdachte.

Lees ook:Agenten gewond
Lees ook:Man wil huis niet uit!
Lees ook:Stapper aangehouden na dreigen portiers met bierfles
Lees ook:Stapper aangehouden na mishandeling portier!
Lees ook:Vrouw bedreigt man met mes!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>