Bedreiger gearresteerd

HEINKENSZAND – Een 43-jarige inwoner van Heinkenszand is afgelopen donderdagavond in de Dorpsstraat gearresteerd door de politie. Hij wordt ervan verdacht dat hij een plaatsgenoot zou hebben bedreigd met een scherp voorwerp.

Even voor zijn aanhouding ontstond een woordenwisseling tussen de twee mannen in de Julianastraat. Bij deze woordenwisseling zou de 43-jarige man stekende bewegingen hebben gemaakt met het scherpe voorwerp. Door de politieagenten die op de melding waren afgekomen is een aangifte opgenomen en zijn ook getuigen van het incident gehoord.

De 43-jarige verdachte is overgebracht naar een politiecel. Daar is hij ingesloten. De man was, vanwege het feit dat hij behoorlijk dronken was, niet in staat om een verklaring af te leggen. Hij heeft de nacht doorgebracht in de cel en wordt vrijdag verder gehoord over de zaak.

Lees ook:Bedreiger (17) sociale media gearresteerd!
Lees ook:Openlijke geweldpleging!
Lees ook:Verdachte poging tot doodslag gearresteerd!
Lees ook:Poging doodslag bij Emergis!
Lees ook:Arrestatie na mishandeling!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>