Agenten gewond

MIDDELBURG – Agenten in Middelburg kregen afgelopen vrijdagavond een melding om te gaan naar de Veldmaarschalk Montgomerylaan. Daar zou een ruzie gaande zijn waarbij een vrouw met een scherp voorwerp was bedreigd. Ze wisten toen nog niet dat ze later gewond zouden raken….

De agenten kwamen bij de woning aan en troffen daar twee vrouwen en een man. De man zou huiselijk geweld hebben gepleegd bij zijn partner en daarna een vriendin van de vrouw hebben bedreigd. Omdat het slachtoffer van de bedreiging aangifte deed besloten de agenten de man, een 41-jarige Goesenaar, aan te houden. In eerste instantie verliep dit zonder moeilijkheden. Toen de man bijna in de politieauto zat ging zijn partner ineens helemaal door het lint. Er ontstond een worsteling met haar, maar ook met de aangehouden verdachte die nu besloot dat hij zijn vriendin wilde helpen. De twee zijn, met hulp van pepperspray, door de agenten onder controle gebracht. Allebei de betrokkenen zijn overgebracht naar een politiecel, daar zitten ze nu nog vast.

Twee agenten zijn bij deze aanhoudingen gewond geraakt aan hun armen, een liep een gescheurde pees op. Vandaag worden de aangehouden verdachten verhoord over de zaak.

Lees ook:2x huiselijk geweld!
Lees ook:Vrouw pakt mes bij huiselijk geweld!
Lees ook:Vrouw door het lint vanwege filmploeg EO: 2 agenten gewond!
Lees ook:Horecaportier mishandeld!
Lees ook:Man bedreigt agenten na melding huiselijk geweld!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>