Alcoholcontroles

SLUIS – In de gemeente Sluis zijn in de nacht van zaterdag op zondag zijn twee bestuurders bekeurd omdat ze met alcohol op in hun auto reden. Ook werd om dezelfde reden het rijbewijs van een bromfietser ingevorderd.

Op de Groote Markt in Sluis en op de Zwinweg in Cadzand werden bij een controle twee Belgische automobilisten betrapt op het rijden onder invloed. Zij kregen beide een boete opgelegd van de Officier van Justitie.

Een 17-jarige bromfietser uit de gemeente Sluis liep tegen de lamp in Aardenburg. Op de Bogaardstraat moest hij blazen en hieruit bleek dat hij veel teveel had gedronken. Zijn rijbewijs is ingevorderd en de komende week wordt de zaak besproken met de Officier van Justitie. Hij bepaalt dan wat er verder met de jongen en zijn rijbewijs gaat gebeuren.

Lees ook:Teveel op? Rijbewijs kwijt!
Lees ook:Teveel drank op en met de auto weg….
Lees ook:Drankrijder levert rijbewijs in!
Lees ook:Dronken snorfietser opgepakt!
Lees ook:Beginnend bestuurster levert rijbewijs in!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>