Gestolen damesfiets

GOESE – In het Goese centrum tzijn afgelopen zaterdagavond wee mannen aangehouden voor een fietsendiefstal.

De politiemeldkamer kreeg rond 21.30 uur een melding dat enkele mannen bij een bushalte aan de Middelburgsestraat een fiets hadden gestolen. Ze vluchtten weg richten de Scheldestraat. Terwijl agenten werden geïnformeerd en richting dat adres gingen, gaf de melder telefonisch aanvullende informatie door. Zo werd op de Willem Barentszstraat de eerste man aangehouden. Het bleek te gaan om een 52-jarige inwoner uit Goes. Hij had de gestolen fiets nog bij zich.

Bevestiging

Twee andere mannen zouden weggelopen zijn in de richting van de Jacob Catsstraat. Vervolgens werd onder andere met een politiehond naar dit tweetal gezocht. Ze werden op de Dr.A.F.Philipsstraat aangetroffen. Een van de agenten: “Ik heb van beide mannen een foto gemaakt en deze naar mijn collega geappt, die nog bij de melder stond. Deze bevestigde dat dit inderdaad de juiste twee mannen waren. Hierop heb ik de mannen aangehouden.”

Politiecellencomplex

De drie mannen werden naar het politiebureau in Goes gebracht. Het bleek dat een van de mannen, die in de Dr.A.F.Philipsstraat was aangehouden, niets met de zaak te maken had. De andere man (33) is woonachtig in Tiel. Het tweetal is voor verder onderzoek en verhoor naar het politiecellencomplex Torentijd in Middelburg gebracht en ingesloten.

Bent u de eigenaresse van de fiets?

De gestolen witte damesfiets van het merk Gazelle is in beslag genomen en naar het politiebureau in Goes gebracht. De politie weet nog niet wie de eigenaresse is. Hebt u meer informatie? Bel dan met de politie: 0900-8844. Of via het Politie WhatsApp nummer 06 – 1220 7006.

Lees ook:Gestolen fiets!
Lees ook:Gestolen fiets!
Lees ook:Fietsendieven gearresteerd!
Lees ook:Arrestatie na diefstal uit woning!
Lees ook:Motordief gepakt!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>