Inbraak betaalautomaat

GOES –  In het opsporingsprogramma Opsporing Verzocht waren afgelopen dinsdagavond ook beelden te zien van een inbraak in een betaalautomaat op woensdagmorgen vroeg 3 mei jl. in de parkeergarage De Stadspoort in Goes. Op woensdag 12 juli kunt u nog een herhaling van de uitzending bekijken op NPO2 om 12.10 uur.

De twee daders hadden het voorzien op de inhoud van de betaalautomaten. Ze veroorzaken schade, maar maken niets buit. Op foto’s van het beveiligingssysteem is te zien hoe, kort na 2.30 uur, twee mannen zich met geweld toegang verschaffen tot de ruimte waar de betaalautomaat staat. Wanneer het ze niet lukt om het apparaat open te krijgen, proberen ze het op een andere verdieping nogmaals. Bij die tweede poging krijgen ze met veel moeite de geldautomaat open, maar weten ze niet de laden eruit te wrikken waar het papiergeld in zit. De daders druipen af met alleen wat munten.

Opsporingsbericht

De camerabeelden van deze daders staan in een speciaal opsporingsbericht (beschikbaar vanaf dinsdag 11 juli om 20.00 uur). (Her)kent u een van deze mannen? Bel dan de politie: 0800-6070. Belt u liever anoniem: 0800-7000 of via de website www.meldmisdaadanoniem.nl.

Lees ook:Gewelddadige overval Oost-Souburg
Lees ook:Beroving vrouw in scootmobiel
Lees ook:Een straatrover herkent, politie zoekt 2e man nog
Lees ook:Poging ramkraak Rabobank Hoek!
Lees ook:Poging plofkraak op geldautomaat Terneuzen!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>