Nepwapen gevonden na arrestaties motorclubleden

TERNEUZEN -  Drie leden van motoclub Brotherhood The Kings, een supportclub van No Surrender, zijn afgelopen dinsdag in Terneuzen gearresteerd op verdenking van afpersing en bedreiging. Bij de zoekingen in de woningen van de verdachten hebben rechercheurs in één woning een nepwapen gevonden. Op twee locaties werd een geruimde hennepkwekerij aangetroffen.

Het drietal wordt ervan verdacht dat zij de eigenaar van een horecagelegenheid onder bedreiging van (vuur)wapens hebben geprobeerd af te persen. De eigenaar is hier niet op in gegaan. De verdachten zijn toen naar de vader van de benadeelde gegaan en hebben hem bedreigd.

Aanhoudingen

De twee motorclubleden zijn door het arrestatieteam aangehouden en de derde verdachte werd op straat in Terneuzen aangehouden. Ze zijn ingesloten voor verhoor. Rechercheurs hebben op vijf locaties onder leiding van een rechter-commissaris zoekingen gehouden. In een woning werd een nepwapen gevonden dat bijna niet te onderscheiden is van een echt vuurwapen. Op twee locaties troffen rechercheurs geruimde hennepkwekerijen. Het rechercheteam zet het onderzoek voort. Gewelddadig, crimineel en ondermijnend

Wat de politie en justitie al jaren weet is dat OMG’s veelal betrokken zijn bij zware georganiseerde criminaliteit en extreem gewelddadig zijn. Deze motorclubs ondermijnen de maatschappij en het (lokale) bestuur.

 

Lees ook:Arrestaties drugsonderzoek
Lees ook:Arrestaties na dood man!
Lees ook:Wietkwekerij ontdekt: 2 arrestaties!
Lees ook:Terneuzenaar gepakt voor Haagse rellen!
Lees ook:Man met nepwapen gearresteerd!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>