Politie zoekt anonieme tipgever van overval op Lidl

SAS VAN GENT – Na de uitzendingen van Opsporing Verzocht over de gewapende overval op de Lidl hebben kijkers massaal gereageerd op de oproep van de politie om meer informatie.

In het opsporingsprogramma was een reconstructie te zien van de brute overval op 11 mei jl. op de supermarkt aan de Tramstraat. Terwijl de politie nog steeds meldingen ontvangt, hebben zich al zeker vijftig mensen gemeld met tips over de overval. De meeste tips gaan over de vluchtauto. Alle meldingen worden nader onderzocht.

Meld Misdaad Anoniem

De politie ontving ook een interessante melding via Meld Misdaad Anoniem van een tipgever, die meer informatie over het incident had. Vooralsnog kan de politie te weinig informatie halen uit deze melding en vanwege de anonimiteit is het niet mogelijk om contact met de melder op te nemen. De coördinator van het onderzoek hoopt nog in contact te komen met deze melder: “Op dit moment kunnen we nog te weinig met de informatie van deze melding. Ik hoop dat deze tipgever nogmaals contact opneemt met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000 of via de website www.meldmisdaadanoniem.nl. Maar deze melder kan ook rechtstreeks telefonisch contact met mij opnemen via 0900-8844 (zaaknummer: 2017107994).”

Lees ook:Middelburgse steekpartij!
Lees ook:Anoniem criminelen verraden is “in”!
Lees ook:Vrouw overvalt juwelier Goes!
Lees ook:“Gewapende man op Terneuzense school”is verzonnen!
Lees ook:Cafetaria overvallen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>