Fietsendief gearresteerd

BRUINISSE – Handhavers van de gemeente Schouwen-Duiveland zagen afgelopen vrijdagavond een man door de Beursstraat in Bruinisse lopen met een bijna nieuwe damesfiets aan zijn hand. De fiets was op slot, dus de Buitengewoon Opsporingsambtenaren vonden dit een vreemde situatie. Zij spraken de man aan.

De man, een 46-jarige man uit Steenbergen, kon geen verklaring geven waarom hij in het bezit was van deze nieuwe (afgesloten) damesfiets, dus werd de politie erbij gehaald. Door agenten is de man aangehouden als verdachte van het stelen van de fiets. De 46-jarige Steenbergenaar is overgebracht naar een politiecel in Torentijd.

Een tijdje later werden andere agenten aangesproken door een mevrouw wiens fiets gestolen was. Ze liet de agenten een foto zien van haar fiets en het bleek om dezelfde fiets te gaan als die waar de Steenbergenaar mee betrapt was. De vrouw heeft aangifte gedaan.

De verdachte is gehoord door de politie. Hij heeft een verklaring afgelegd en is hierna in vrijheid gesteld. Te zijner tijd mag de man zich voor de rechter verantwoorden.

Lees ook:Heterdaadje fietsendief!
Lees ook:Poolse fietsendief!
Lees ook:Gestolen fiets!
Lees ook:Geroofde fiets!
Lees ook:Gestolen damesfiets

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>