Campingrecepties doelwit inbrekers

MIDDELBURG – De politie ziet de afgelopen drie maanden dat er veelvuldig wordt ingebroken op campings in Zeeland. Opvallend daarbij is dat er ingebroken wordt bij de receptie.

De daders lijken het vooral voorzien te hebben op de inhoud van eventueel aanwezige kluizen. Tot nu toe sloegen ze toe op Walcheren en Zuid-Beveland. De afgelopen weken werden tenminste drie campings bestolen. Het is echter mogelijk dat ze ook op andere plekken in de provincie gaan toeslaan. De recherche doet onderzoek naar deze zaken. Er zou mogelijk een verband kunnen zijn. Om de daders te kunnen achterhalen roept de politie de hulp van het publiek in.

Verdachte situatie? Bel 112

Mocht u rond campings iets verdachts zien, bel dan onmiddellijk 112. Het goed omschrijven van verdachte personen of voertuigen is daarbij voor de politie erg belangrijk. Het filmen of fotograferen met uw smartphone bij zo’n verdachte situatie kan de politie ontzettend helpen. Mocht u niet in de gelegenheid te zijn een en ander op die manier vast te leggen probeer de centralist van de meldkamer dan een zo duidelijk mogelijk omschrijving van verdachte personen en voertuigen te geven.

Lees ook:Weer autobrand!
Lees ook:Dieven gek op landbouwvoertuigen!
Lees ook:Inbrekers ingerekend!
Lees ook:Inbraak in ‘s-Heer Arendskerke!
Lees ook:Niet tegenwerken bij een overval!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>