Drugslab in loods ontmanteld – UPDATE

VLISSINGEN –  De politie heeft afgelopen vrijdag -zoals gemeld-  aan de Vlissingse Gildeweg een drugslab ontdekt. Vermoedelijk werd in het lab amfetamine geproduceerd.

Het lab werd ontdekt nadat een agent op het terrein een gestolen auto zag staan. De auto werd in beslag genomen en afgesleept. Daarna werd nader onderzoek in de loods ingesteld, daarbij werd in een van de ruimtes in de loods een drugslab ontdekt. Ook werden er pakketjes met vermoedelijk drugs gevonden. Brandweer en de Landelijk Faciliteit Ondersteuning Ontmantelen (LFO) ingeschakeld om het lab op een veilige manier te ontmantelen. Er werden geen aanhoudingen verricht. Op het terrein werd ook nog een scooter in beslag genomen. De politie doet verder onderzoek naar de zaak.

Integraal

De overheid treedt integraal op tegen synthetischedrugslaboratoria, de laboranten en het afval dat in de natuur wordt gedumpt. De laboratoria zijn een gevaar voor de omgeving, de laboranten maken zich schuldig aan het overtreden van de opiumwetgeving. Bovendien wordt er grof geld verdient en het gedumpte afval vervuilt de natuur en treft de portemonnee van de grondeigenaar en de belastingbetaler.

Lees ook:Vaten drugsafval gedumpt!
Lees ook:Politie rolt drugslab op
Lees ook:Drugslab op vakantiepark Kamperland
Lees ook:Drugslab ontdekt in Koewacht!
Lees ook:Plannen voor drugslab Breskens!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>