Man afgevoerd naar ziekenhuis na steekincident – UPDATE

OOSTBURG –  In een zorgwoning aan de Oostburgse Burgemeester Gratamastraat is -zoals gemeld- afgelopen zaterdagavond een 39-jarige man uit Oostburg neergestoken. Een 37-jarige plaatsgenoot is in verband met de zaak aangehouden.

Hulpdiensten werden rond 19.05 uur gealarmeerd in verband met het incident. Ze troffen in een woning voor begeleid wonen het slachtoffer aan. De man was ernstig gewond, maar aanspreekbaar en is door de ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Een medebewoner is aangehouden. De technische recherche heeft vervolgens onderzoek in de woning gedaan. De verdachte is ingesloten.

Lees ook:Twee gewonden naar ziekenhuis na ruzie – UPDATE!
Lees ook:Arrestatie na steekpartij!
Lees ook:Steekpartij!
Lees ook:Steekpartij café
Lees ook:Fietser gewond bij ernstig ongeval!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>