Politie onderzoekt diefstal geld bij garagebedrijf

WATERLANDKERKJE – De eigenaar van een garagebedrijf aan de Stuerboutstraat in Waterlandkerkje bij de politie aangifte van diefstal geld uit zijn bedrijf.

De diefstal uit de kas werd zaterdagmiddag rond 17.00 uur gepleegd door twee mannen. De politie stelt een onderzoek in naar de diefstal. De eigenaar overhandigde aan de politie enkele beelden van een bewakingscamera, waarop de daders zijn te zien.

Wilt u ook aangifte doen?

Mogelijk dat de daders in Zeeuws-Vlaanderen verblijven en meer diefstallen hebben gepleegd. De ene man is ongeveer 35 jaar oud en de andere man is van middelbare leeftijd. Ze rijden vermoedelijk in een blauwe auto van het merk Opel, type Zafira. Bent u slachtoffer? Doe dan altijd aangifte. U kunt hiervoor bellen met 0900-8844. Vermeld hierbij zaaknummer 2017189228.

Lees ook:Eigenaars gezocht!
Lees ook:Man pikt bijna 600 kratten!
Lees ook:Gestolen quad gevonden!
Lees ook:Politie zoekt getuigen geweld in Wilhelminadorp!
Lees ook:Laffe straatroof! + FOTO’S

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>