Drugs van straat gehaald

VLISSINGEN - De politie arresteerde afgelopen vrijdag  rond 17.30 uur op de Vlissingse Landluststraat een 39-jarige man uit Vlissingen, omdat hij drugs bij zich had.

De politie controleerde de verdachte die in een auto over de Buitenhovelaan reed. Agenten gaven een stopteken en de bestuurder parkeerde de auto in een parkeervak aan de Landluststraat. Hij stapte uit en kon op verzoek van de agenten geen rijbewijs tonen. De verdachte beledigde een agent en met een plastic tas zette hij het op een lopen. De agenten kregen hem snel te pakken. In de plastic tas vonden ze ongeveer 1200 gram drugs, waaronder hennep. De verdachte werd voor verhoor ingesloten.

Lees ook:Vrouw met coke en slagwapens
Lees ook:Drugs en wapen!
Lees ook:Man vernielt ruiten en beledigt agenten!
Lees ook:Agent beledigd!
Lees ook:“Onder invloed van drugs in de auto!”

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>