Tips voor Opsporing Verzocht

MIDDELBURG – Regelmatig zijn er Zeeuwse zaken in het televisie-programma Opsporing Verzocht.

Opsporing Verzocht, gepresenteerd door Anniko van Santen, is een samenwerking tussen het Openbaar Ministerie, Politie en de AVROTROS. Het programma is iedere dinsdag live te zien om 20.30 uur op NPO 1. Meekijken en digitaal tippen kan via live.politie.nl. De herhaling is woensdag rond 11.40 uur op NPO 2.

De zaken uit de uitzending staan op deze pagina en zijn ook te vinden bij AVROTROS. Daar is ook de meest recente aflevering terug te kijken. Bel uw tip telefonisch door via de opsporingstiplijn op nummer 0800-6070 (gratis). U kunt ook bellen met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000 (gratis). Wilt u in een vertrouwelijk gesprek informatie delen over ernstige misdrijven, bel dan met het Team Nationale Inlichtingen 079-3458999 (tijdens kantooruren, van 08.00-17.00 uur).

Lees ook:Schietpartij in Opsporing Verzocht!
Lees ook:Opsporingsberichtgeving op tv succesvol!
Lees ook:Politie zoekt anonieme tipgever van overval op Lidl
Lees ook:Zeeuwse zakkenrollers in Opsporing Verzocht
Lees ook:Moordonderzoek Erik van den Boogaart in Opsporing Verzocht!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>