Mislukte straatroof

VLISSINGEN – Twee jongemannen trachtten zondagochtend rond 01.00 uur in het parkje nabij de Vlissingse Boulevard een 50-jarige man uit Vlissingen onder bedreiging van mogelijk een ploertendoder te beroven.

Het slachtoffer liep vanaf de Boulevard door het parkje en werd door twee jongens aangesproken. Zij eisten dat hij zijn spullen zou afgeven. Ze dreigden daarbij met een uitschuifbare stok, maar de Vlissinger wilde niets afgeven en de twee daders vluchtten weg. Het slachtoffer achtervolgde ze en op de Koudekerkseweg zagen surveillerende agenten het drietal rennen. Zij probeerden hen tegen te houden, maar de daders wisten weg te komen. De Vlissinger vertelde wat er gebeurd was. De agenten doorzochten samen met politiebikers en een hondengeleider uitgebreid de directe omgeving, maar ze vonden het tweetal niet meer.

Getuigenoproep

De politie onderzoekt de zaak en vraagt of getuigen zich willen melden en specifiek de voorbijganger die de politie aanwijzingen over de vluchtrichting heeft gegeven. Getuigen kunnen zich melden via 0900 – 8844 te melden of anoniem via Meld Misdaad Anoniem (0800 – 7000) of via het Politie WhatsApp nummer 06 – 1220 7006 onder vermelding van zaaknummer 2017 194205.

Lees ook:Straatroof met 2 slachtoffers!
Lees ook:Jongens (16) met mes bedreigd
Lees ook:Woningoverval! UPDATE
Lees ook:Man gewond na mislukte straatroof!
Lees ook:Vrouw mishandeld!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>