Vakantiegangers bestolen

DOMBURG - Vakantiegangers in Domburg zijn mogelijk het doelwit van inbrekers. In de laatste drie dagen is er op de Schelpweg twee keer ingebroken waarbij drie Duitse personenauto’s werden weggenomen.

Op 12 augustus is op de Schelpweg een laptop en een blauwe Mercedes, waarvan het kenteken begint met KR-HH en een blauwe VW Touran, waarvan het kenteken begint met KR-SL, gestolen, en op 14 augustus verdween een witte Ford Tourneo Custom, waarvan het kenteken begint met FR-BW.

Misschien heeft iemand de auto’s zien rijden? De politie onderzoekt de zaak en vraagt of getuigen zich willen melden via 0900 – 8844 of anoniem via Meld Misdaad Anoniem (0800 – 7000) of via het Politie WhatsApp nummer 06 – 1220 7006 onder vermelding van zaaknummer 2017-195092 en 2017-193713. De politie vraagt uw aandacht om alert te zijn op personen die zich verdacht gedragen bij personenauto’s en de politie te verwittigen via 1-1-2.

Lees ook:Gestolen Peugot!
Lees ook:Spookrijder A58!
Lees ook:Meisje geschept!
Lees ook:Man ontvoerd!
Lees ook:Auto knalt tegen gevel

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>