Met gestolen auto gecrasht in sloot

KAPELLE – Een 31-jarige man uit de gemeente Goes is afgelopen dinsdag in Kapelle aangehouden op de Smokkelhoekweg. Hij wordt verdacht van diefstal of heling van een Duitse auto.

Bezoekers in een restaurant aan de Smokkelhoekweg worden omstreeks 21.45 uur tijdens het eten gestoord door een harde knal. Als zij gaan kijken zien zij bij de rotonde een auto in de sloot liggen waaruit twee personen kruipen. Deze nemen vervolgens de benen richting het industrieterrein. Een van de mannen is kort daarop aangehouden. Hij is voor verhoor en nader onderzoek overgebracht naar het politiecellencomplex Torentijd in Middelburg. Hij zit nog vast. De politie is nog op zoek naar zijn kompaan. Nadat de auto uit het water getakeld is, blijkt het te gaan om een Duits voertuig dat afgelopen week in Domburg gestolen is.

Lees ook:Auto’s vernield!
Lees ook:Woninginbreker gearresteerd!
Lees ook:Auto-lopers gearresteerd!
Lees ook:Wiet in auto
Lees ook:Drugs in auto – UPDATE

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>