Dronken Duitse slaat medewerker vakantiepark

KAMPERLAND – - Agenten hebben op een vakantiepark in Kamperland een 27-jarige Duitse opgepakt. Ze heeft een medewerker van het park mishandeld. Tijdens haar aanhouding sloeg ze ook nog een politieagent in het gezicht.

De vrouw werd op woensdag 16 augustus rond 21.35 uur door het slachtoffer aangesproken op het feit dat ze aan het roken was in een horecagelegenheid op het park. Hij vroeg haar meerdere malen naar buiten te gaan. Daar luisterde ze niet naar, maar ze haalde uit en sloeg de man in het gezicht.

Geboeid en afgevoerd

De politie werd gebeld, beveiligers hadden de vrouw ondertussen aangehouden. Toen ze werd overgedragen aan de agenten begon de vrouw zich te verzetten. Daarbij sloeg ze een van dienders in het gezicht. Daarop werd ze naar de grond gewerkt, geboeid en afgevoerd naar het politiebureau. Omdat het vermoeden bestond dat de verdachte te veel gedronken had wilden agenten haar een blaastest afnemen, dit weigerde de vrouw echter. Ze is ingesloten voor verder onderzoek.

Lees ook:Beveiligingsmedewerkster geslagen!
Lees ook:Driftige wildplasser
Lees ook:Busbeveiliger mishandeld!
Lees ook:Bajesklant verzet zich!
Lees ook:Vrouw in hals gesneden!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>