Verdachte in onderzoek naar dreiging tegen officier van justitie in vrijheid gesteld

MIDDELBURG – De man die maandagavond is aangehouden in het onderzoek naar de dreiging tegen een officier van justitie is vandaag  in vrijheid gesteld. Het onderzoek heeft geen bevestiging opgeleverd van de verdenkingen tegen hem.

De man uit Sliedrecht kwam naar voren in een onderzoek naar zeer serieuze informatie dat een officier van  justitie bij het Openbaar Ministerie in Zeeland – West-Brabant iets  zou worden aangedaan. De opdracht daarvoor zou zijn gegeven door een tot voor kort in Middelburg gedetineerde verdachte, die in voorlopige hechtenis zit in afwachting van de behandeling van zijn strafzaak

De verdachten zijn deze week door de politie verhoord. Verder is onder meer onderzoek gedaan naar de in beslag genomen computers, mobiele telefoons en digitale gegevensdragers.

Lees ook:Arrestatie vanwege dreiging tegen officier van justitie
Lees ook:Verdachten doodslag Rilland gearresteerd in Italië
Lees ook:Arrestaties autodiefstallen!
Lees ook:Ook derde verdachte steekpartij in vrijheid!
Lees ook:Vakantiewoning-inbraak opgelost!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>