Dievegge gepakt

YERSEKE –  Een winkelier uit Yerseke kwamt er afgelopen zaterdag erachter dat er goederen uit zijn winkel gestolen waren. De verdachte, een vrouw, stond op camerabeelden. De winkelier deed aangifte en de politie is een onderzoek gestart.

Door informatie van een zeer hulpvaardige getuige zijn de agenten die het onderzoek deden achter het verblijfadres van deze vrouw gekomen. Op dat adres in Yerseke is de vrouw ook aangehouden zaterdag. Haar auto stond geparkeerd in de Damstraat. De politieagenten hebben de auto doorzocht en troffen daar nog meer goederen in aan die mogelijk afkomstig waren van diefstal. Dit bleek voornamelijk kleding te zijn waar de labels nog aan vast zaten. De auto is door de agenten meegenomen om de goederen te kunnen inventariseren.

Het onderzoek is dinsdag afgerond. De goederen die van diefstal afkomstig waren zijn inmiddels terugbezorgd bij de rechtmatige eigenaar. De overige goederen bleken van de vrouw zelf te zijn, die heeft zij zelf terug gekregen. De 52-jarige vrouw uit Duitsland is in vrijheid gesteld met een dagvaarding op zak. Zij mag zich te zijner tijd voor de rechter verantwoorden. Er is door twee bedrijven aangifte gedaan van diefstal.

Lees ook:Winkeldievegge aangehouden na tip!
Lees ook:Inbraak opgelost!
Lees ook:Onrust op terras!
Lees ook:Eigenaar gezocht
Lees ook:Vrouw steelt bloemen!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>