Politie botst met auto verdachte tijdens achtervolging

GOES – Op  de Hoogewei in Goes is afgelopen maandag een politieauto op de auto van een verdachte gebotst. Dat gebeurde tijdens een achtervolging.

Het gaat om een fietsendief, die de tweewieler achterin zijn auto heeft verborgen. De achtervolging ging in hoge snelheid door een woonwijk. De verdachte botste op een muur en vervolgens crashte de politie met de auto van de verdachte. Niemand is gewond geraakt. De politie heeft ter plaatse onderzoek gedaan. Een wijkagent uit Goes-Oost reageert op Twitter: “Mijn eerste dienst na ziekte en wat verlof werd een puinzooi in de Noordhoek. Verdachte werd op heterdaad betrapt en wilde graag weg.”

Lees ook:Belg gearresteerd na wilde achtervolging
Lees ook:Autodief gearresteerd!
Lees ook:Ander nummer wijkagent!
Lees ook:Verdachten steekpartij gepakt!
Lees ook:Inbraak sportkantine!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>