GPS-systemen gestolen uit tractors

SINT ANNALAND – In Sint Annaland, Poortvliet en Woensdrecht zijn afgelopen weekeinden GPS-systemen uit tractoren gestolen. De dieven hebben het dan met name gemunt op tractoren van het merk John Deere.

De gedupeerde boeren hebben aangifte gedaan van deze diefstallen. De politie is een onderzoek gestart. De gemeenten Tholen, Woensdrecht, Bergen op Zoom en Steenbergen zijn van deze zaken op de hoogte gebracht. Ambtenaren Openbare Veiligheid zullen boeren actief benaderen met preventietips, zodat deze voorzorgsmaatregelen kunnen nemen. Gebleken is dat dieven heel eenvoudig ongezien loodsen binnen kunnen gaan om hun slag te slaan.

Lees ook:Militairen het bos in…bij Sint-Annaland!
Lees ook:Huis beklad!
Lees ook:Vermist: Jongen (11) uit Sint Annaland gevonden!
Lees ook:Mitsubishi Carisma gepikt!
Lees ook:Ambulances naar melding Sint Annaland!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>