Inbrekers bekennen

‘s-HEER-HENDRIKSKINDEREN / ZEEUWS-VLAANDEREN  - Twee inbrekers die afgelopen vrijdag zijn aangehouden op de Oude Rijksweg in ‘s-Heer Hendrikskinderen hebben tijdens hun verhoor meerdere inbraken bekend.

Het gaat om een 45-jarige man uit Sluis en een 42-jarige vrouw uit Oostburg. Tijdens hun verhoren bekennen beiden afgelopen maand vaker op het dievenpad te zijn geweest. Zo hebben zij onder andere ingebroken in Nieuwvliet, Zuidzande, Groede, Aardenburg en IJzendijke. Daarbij is elektrisch apparatuur, muziekinstrumenten, motoren, antiek, paardenzadel en gereedschap buit gemaakt. Met deze bekentenissen denkt de recherche een zevental inbraken in Zeeuws-Vlaanderen te hebben opgelost. Beide verdachten zijn inmiddels in vrijheid gesteld. De zaak wordt binnenkort voorgelegd aan de officier van justitie.

Lees ook:13 inbraken!
Lees ook:Zeeuws-Vlamingen woedend op Peter R. de Vries!
Lees ook:Inbreker gepakt!
Lees ook:Veel inbraken!
Lees ook:Al 13 kerstinbraken!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>