Beveiliger bedreigd

VLISSINGEN – Op het terrein van de Timmerfabriek in Vlissingen is afgelopen zaterdagavond een 28-jarige man uit die plaats aangehouden omdat hij ervan wordt verdacht een beveiliger te hebben bedreigd.

De verdachte was in een woordenwisseling met zijn vriendin verwikkeld en volgens getuigenverklaringen liepen de emoties nogal op en werd het taalgebruik behoorlijk agressief. Het tweetal werd hierop door beveiligers en organisatie van het feest dat er gaande was, gemaand om hun ruzie elders voort te zetten. Aan dit verzoek gaf de man geen gehoor en daarom werd hij door de beveiliging onder lichte dwang naar de uitgang van het terrein begeleid. Hier was de man het duidelijk niet mee eens en hij zou hierop de beveiliger met de dood hebben bedreigd.

De politie werd gebeld en de Vlissinger is aangehouden en overgebracht naar een politiecel in Torentijd. Daar zal hij vandaag gehoord worden over het feit waarvan hij verdacht wordt.

Lees ook:Biebbeveiliger mishandeld door agressieve boekenwurmpjes
Lees ook:Stroomstootwapen op de camping!
Lees ook:Brutale diefstallen: Beveiliger geeft boeven geen kans, maar zichzelf wel!
Lees ook:Met messen dreigende asielzoeker gearresteerd!
Lees ook:Ex bedreigd!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>