Rijden onder invloed

‘s-GRAVENPOLDER – Weggebruikers meldden in de nacht van zaterdag op zondag bij de politiemeldkamer dat er op de Bernhardweg-Oost in ‘s-Gravenpolder een personenauto reed waarvan de bestuurder mogelijk onwel of ernstig onder invloed zou zijn. Agenten zijn meteen naar de opgegeven plek gereden.

Daar zagen zij de eerder omschreven auto rijden. De auto reed afwisselend heel langzaam en dan weer heel snel over de Bernhardweg-Oost. Zijn snelheid liep op van rond de 60 tot boven de 120 kilometer per uur. De agenten gaven de bestuurder een stopteken. Hier reageerde hij niet op. Pas toen de politiemensen de zwaailichten van hun voertuig aanzetten stopte de auto.

De agenten spraken de man aan en vroegen om zijn papieren. Een rijbewijs kon hij niet tonen, maar hij had wel een paspoort. Uit die gegevens bleek dat het ging om een man van 25 zonder vaste woon- of verblijfplaats.

Bedreigd met de dood

De man moest een blaastest ondergaan waaruit bleek dat hij ruim drie keer zoveel alcohol had gedronken dan wettelijk achter het stuur is toegestaan. Hem is verteld dat hij mee moest naar het bureau voor een ademanalyse. De man begon te dralen en wilde telkens andere goederen uit zijn auto gaan pakken om de zaak maar op te houden. Toen de man daarop werd aangesproken begon hij enorm te schelden op de politiemensen. Ook bedreigde hij hen met de dood. De man is hierop aangehouden.

Hij is uiteindelijk geboeid overgebracht naar een politiecel in Torentijd. Daar wordt hij later gehoord. De politieagenten hebben aangifte gedaan van belediging en bedreiging.

Lees ook:Ongeldig rijbewijs!
Lees ook:Dronken van de weg gehaald
Lees ook:Onder invloed!
Lees ook:Wapens in auto
Lees ook:Drankrijders van de weg gehaald…

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>