Weer arrestatie schietpartij Terneuzen

TERNEUZEN - Er is na het schietincident in deTerneuzense Goudenregenstraat van afgelopen zaterdag, een derde verdachte aangehouden. Het betreft een 31-jarige man uit Terneuzen. Hij is gisteren rond het middaguur in zijn woning aangehouden.

De man wordt, samen met een 32-jarige en een 18-jarige man, verdacht van betrokkenheid bij het beschieten van een woning aan de Goudenregenstraat in Terneuzen in de vroege zaterdagochtend van 9 september. Alle drie de verdachten zitten nog vast en worden gehoord door rechercheurs. Inmiddels heeft onderzoek uitgewezen dat de aanleiding voor het schietincident mogelijk een eerder conflict is geweest dat plaatsvond in een horecagelegenheid.

Lees ook:Terneuzens huis beschoten: 3 arrestaties!
Lees ook:Arrestatie vanwege schietpartij!
Lees ook:Terneuzense woning beschoten
Lees ook:Verdachte schietincident Sas van Gent gearresteerd!
Lees ook:Arrestatie schietpartij station!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>