Mindervalide meisje mishandeld

MIDDELBURG / BIGGEKERKE – De politie is op zoek naar getuigen van een mishandeling van een meisje in een rolstoel. Ze zou op de Middelburgse Breeweg belaagd zijn door een groep jongens. De politie onderzoekt de zaak.

Op maandag 11 september kreeg de politie een melding van een mishandeling op de Breeweg. Een getint meisje in een rolstoel zou daar rond 8.45 uur door een groep jongens mishandeld worden. Een 15-jarige meisje, die voorbij kwam fietsen, schoot het slachtoffer te hulp en kreeg daarbij ook klappen van de daders. Het is onbekend wie de daders en het slachtoffer in de rolstoel zijn. Het 15-jarige meisje gaat aangifte doen van mishandeling.

Getuigen

De politie is op zoek naar het meisje in de rolstoel en getuigen van het incident. Hebt u meer informatie? Bel dan met de politie: 0900-8844. Of via het Politie WhatsApp nummer 06 – 1220 7006. Belt u liever anoniem: 0800-7000. U kunt ook een tipformulier invullen.

Heeft u meer informatie?

Laat het ons weten via het tipformulier.

Lees ook:Mishandeling
Lees ook:Meisje aan één oog blind na vechtpartij in Middelburg!
Lees ook:Fietster geslagen en geschopt!
Lees ook:Meisje mishandeld na mislukte beroving
Lees ook:Aanranding!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>