Man dreigt met stalen pijp naar agenten

ZOUTELANDE – Een verwarde man is afgelopen maandag maandagavond in Zoutelande gearresteerd door de politie. Hij liep met een stalen pijp op de weg. Toen agenten hem aanspraken wilde hij hen te lijf.

Op maandag 11 september 2017 om 19.30 uur kwamen er enkele telefoontjes vanuit het Oranjeplein. Een bewoner van de straat liep met een stalen pijp te zwaaien. Onderweg naar de locatie kregen de agenten te horen dat de man een bekende zou zijn die geweld niet zou schuwen. In de straat liep inderdaad de man met een stalen pijp. Op het moment dat hij de politie zag liep hij dreigend op de agenten af. Ze brachten hem onder controle door aan te geven dat ze pepperspray gingen gebruiken. Hij liet de pijp vallen en gaf zich over. De verdachte is naar het bureau gebracht.

Lees ook:Man bedreigt agenten na melding huiselijk geweld!
Lees ook:Verboden taser!
Lees ook:Gastje (14) zwaar gewond door ontplofte vuurwerkbom
Lees ook:Bedreigde politieagenten delen klappen uit!
Lees ook:Pepperspray gebruikt bij aanhouding!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>