Tas vergeten op terras: dieven aangehouden

GOES – Een man en een vrouw uit Hansweert zijn zaterdagavond om 19.00 uur aangehouden door de politie, omdat zij een tasje met kleding hadden gestolen van een vrouw uit Kapelle.

De Kapelse had kleding gekocht bij een winkel in Goes. Ze was wat gaan drinken bij een horecagelegenheid op de Grote Markt in Goes en was, na het afrekenen, het tasje vergeten op het terras. Enige tijd later kwam zij terug bij het terras en zag dat er andere mensen zaten aan het tafeltje waar zij had gezeten. Bij die mensen stond een tasje van dezelfde winkel als waar de vrouw kleding had gekocht. De vrouw vroeg aan de mensen of zij het tasje mee mocht nemen, omdat het haar eigendom was. De mensen verklaarden vervolgens dat het tasje en de inhoud hun eigendom was en dat de vrouw niet in het tasje mocht kijken. Omdat de vrouw het zaakje niet vertrouwde heeft ze de politie gebeld. Totdat agenten ter plaatse waren heeft ze de mensen in de gaten gehouden.

Toen de mensen vertrokken van het terras is de vrouw hen achterna gelopen. De politie arriveerde en sprak de vermeende dieven aan. De beschrijving die zij gaven van hetgeen er in het tasje zat kwam niet overeen met de daadwerkelijke inhoud van het tasje. De twee, een man van 33 en een vrouw van 42 uit Hansweert, zijn aangehouden op verdenking van diefstal. Ze zijn overgebracht naar het politiebureau en hebben daar een bekennende verklaring afgelegd. Van de kleding deden zij afstand. Na het afleggen van hun verklaring zijn de twee aangehouden verdachten weer in vrijheid gesteld. De kleding zal worden teruggegeven aan de vrouw uit Kapelle.

Lees ook:Medicijnen op Vlissingse strand achtergelaten!
Lees ook:Kledingdieven gearresteerd!
Lees ook:Vrouw (63) beroofd van haar tas
Lees ook:Vermoedelijke dieven gearresteerd!
Lees ook:Dievegge gearresteerd!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>