Vermoeden drugshandel

AARDENBURG - De politie verrichte afgelopen  woensdagavond 18 oktober rond 21.00 uur in Aardenburg zes aanhoudingen in relatie met drugs.

De politie deed een onderzoek naar drugshandel vanuit een pand. De 75-jarige eigenaar gaf toestemming om de woning te doorzoeken en agenten vonden onder meer zo’n 50 gram henneptoppen, zo’n 20 gram speed en vier zakjes met vermoedelijk cocaïne. Ook nam de politie geld in beslag. Een 30-jarige medebewoner werd ook aangehouden. Zij zitten nog vast.

Daarnaast zijn vier personen aanhouden, omdat zij het pand hadden bezocht, mogelijk om drugs te kopen. In Sluis haalde de politie een 22-jarige Belg uit de lijnbus. Hij had ruim 100 gram henneptoppen bij zich. Op de Rondweg Aardenburg hield de politie een personenauto tegen. Twee inzittenden, een 21-jarige vrouw uit België en een 21-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats hadden niets bij zich. Een 33-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats had ongeveer 13 gram henneptoppen en zo’n 20 gram speed bij zich. Alle inzittenden werden aangehouden, maar de vrouw en de man (21) werden gisteravond weer in vrijheid gesteld. De andere twee verdachten zullen zich moeten verantwoorden voor de rechter.

Lees ook:Drugs- en vuurwerk arrestaties!
Lees ook:Arrestaties drugshandel
Lees ook:Drugsarrestaties!
Lees ook:Drugsonderzoek Schouwen-Duiveland
Lees ook:Strooptocht winkeldieven!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>