Berovingen Hulst: 2 arrestaties

HULST – De politie heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag twee mannen aangehouden in verband met een serie straatroven in Hulst . Het tweetal liep tegen de lamp bij een politiecontrole.

De politie kreeg dezelfde nacht vijf meldingen van straatroven. Daarbij zouden vijf schijnbaar willekeurige slachtoffers in het centrum van Hulst op straat overvallen zijn. De daders maakten daarbij gebruik van een vuurwapen.

Politieactie

Agenten vanuit heel Zeeland werden opgeroepen om de daders op te sporen. Er werd gezocht naar de daders en op verschillende plekken werden politiecontroles ingesteld. Om 3.14 uur werden aan de Glacisweg twee verdachten opgepakt. Deze twee mannen werden met behulp van een zogenaamde uitpraatprocedure uit hun auto gehaald omdat ze mogelijk gewapend zouden zijn. Uiteindelijk bleek het tweetal niets met de berovingen te maken te hebben en zijn ze weer in vrijheid gesteld.

Aanhouding verdachten

Bij een van de politiecontroles aan de Zoutestraat zijn om 3.35 uur twee verdachten opgepakt. Het gaat om een 18-jarige man uit Kloosterzande en een 17-jarige jongen uit Middelburg. Het duo voldeed aan het signalement dat de slachtoffers van de daders gaven. Een deel van de buit werd in de auto van het duo terug gevonden. Ze zijn meegenomen naar het politiebureau en ingesloten.

Getuigenoproep

De politie onderzoekt de zaak en vraagt slachtoffers en getuigen zich te melden. Heeft u in de nacht van vrijdag op zaterdag iets verdachts gezien in of rond Hulst? Of bent u zelf slachtoffer en heeft u nog geen contact met de politie gehad? Bel dan met 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met 0800-7000.

Lees ook:Weer straatrover gearresteerd
Lees ook:Arrestaties ernstig zedendelict
Lees ook:Jonge straatrovers bekennen
Lees ook:Arrestaties bij drugsactie
Lees ook:Politie pakt 9 kinderen op vanwege Zeeuwse straatroven!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>