Vrouw overvallen

SAS VAN GENT – De politie inderzoekt sinds afgelopen zaterdagochtend een woningoverval aan de Westkade in Sas van Gent.

De politiemeldkamer kreeg rond middernacht een melding dat een vrouw in haar woning door twee mannen was overvallen. De overval vond vrijdagavond, vermoedelijk rond 23.00 uur, plaats. De twee daders hadden de vrouw geslagen. Toen ze bij bewust zijn kwam, lag ze op de grond. Het slachtoffer werd door ambulancemedewerkers onderzocht, zij constateerden geen letsel. Er bleken enkele honderden euro’s te zijn gestolen.

Weet u meer over deze overval?

De politie onderzoekt de overval en is op zoek naar meer getuigen. Hebt u informatie? Bel dan met de politie: 0900-8844. Of via het Politie WhatsApp nummer 06 – 1220 7006. Belt u liever anoniem: 0800-7000.

Heeft u meer informatie?

Laat het ons weten via het tipformulier.

Lees ook:Frietkot overvallen
Lees ook:Dieven slaan toe op recreatieterrein!
Lees ook:Terneuzense Kijkshop overvallen!
Lees ook:Tas gevonden van overvallen Goese vrouw!
Lees ook:Portemonnee gestolen in Goese winkel!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>