Drugsdealer van straat geplukt

TERNEUZEN -Agenten hebben op de Terneuzense Donze Visserstraat afgelopen donderdag een 37-jarige man uit Terneuzen opgepakt. De man wordt verdacht van het handelen in drugs. Hij had heroïne, cocaïne en amfetamine op zak.

De verdachte werd  rond 20.20 uur door agenten aangesproken. Ze hadden het vermoeden dat de man drugs op zak. Hij verklaarde inderdaad drugs op zak te hebben, maar enkel voor eigen gebruik. De verdachte is daarop aangehouden. Hij is gefouilleerd en daarbij kwamen verschillende zakjes met poeder tevoorschijn. Vermoedelijk gaat het om heroïne, cocaïne en amfetamine bestemd voor de verkoop. De drugs zijn in beslag genomen en de man is ingesloten voor verder onderzoek.

Lees ook:Kroegdrugsdealer naar de bajes!
Lees ook:Drugs op zak!
Lees ook:Drugsvangst Terneuzen!
Lees ook:Drugsfietser!
Lees ook:Ex vernielt autoruiten!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>