Drankrijder is rijbewijs kwijt

SINT JANSTEEN – Een 54-jarige man uit Dinteloord is afgelopen vrijdag aangehouden voor rijden onder invloed. Hij heeft bijna zes maal het toegestane alcoholpercentage (= 1265 ug/l) overschreden.

Agenten treffen de stomdronken verdachte aan terwijl hij op onvaste benen richting de Inghelosenberghe loopt. Een getuige heeft kort daarvoor de meldkamer ingelicht dat deze de man dronken in zijn auto heeft zien rijden. De man ontkent. Vanwege zijn recalcitrante gedrag en de uitkomt van de blaastest is hij aangehouden. Zijn rijbewijs is ingevorderd. De zaak wordt voorgelegd aan de officier van justitie. De man is inmiddels weer op vrije voeten.

Lees ook:Drankrijder: Rijbewijs inleveren!
Lees ook:Drankrijder negeert rijverbod!
Lees ook:Dronken vrouw staat voor (lantaarn)paal!
Lees ook:Dronken op de weg!
Lees ook:Dronken vrouw botst!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>