Dronken man ramt garagebox

AXEL – De politie heeft in Axel in de nacht van zaterdag op zondag  drie mannen aangehouden nadat zij met hun voertuig tot stilstand zijn gekomen tegen een garagebox in de Isaäc Israëlsweg. De bestuurder was dronken.

Op de Nieuwendijk valt het rijgedrag van een autobestuurder op bij surveillerende agenten. De bestuurder krijgt een stopteken voor een algemene controle en deze geeft hieraan op de Vincent van Goghstraat gevolg. Echter zodra de agenten uitstappen rijdt de verdachte hard weg. Direct wordt de achtervolging ingezet. Op een gegeven moment rijdt de bestuurder zich klem in de doodlopende Isaäc Israëlsweg en komt in volle vaart tot stilstand tegen een garagebox. Hierbij ontstaat veel schade aan zowel de auto als de garagebox.

Alcoholtest geweigerd

De bestuurder, een 18-jarige man uit Terneuzen, wordt aangehouden. Ook de andere inzittenden (17 en 19 uit Terneuzen) moeten mee naar het bureau. De laatste twee mannen mochten na verhoor weer naar huis. De bestuurder is overgebracht naar het politiecellencomplex Torentijd in Middelburg. Duidelijk is dat hij teveel gedronken heeft. Hij weigert echter alle medewerking aan een alcoholtest en ontkent in alle toonaarden te hebben gereden. Uiteindelijk mag ook hij na zijn verhoor weer naar huis. Tegen de man is proces-verbaal opgemaakt en hij zal zich te zijner tijd voor de rechter moeten verantwoorden.

Lees ook:Arrestaties na dollemansrit!
Lees ook:Valse kentekenplaten!
Lees ook:Wietkwekerijspullen ontdekt tijdens controle!
Lees ook:Drankrijder wil het op akkoordje gooien
Lees ook:Terneuzen: Stad aan de Westerschelde en rijk aan wietkwekerijen!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>