Dronken bestuurder van de weg gehaald

VLISSINGEN – Een 38-jarige man uit Vlissingen is in de nacht van vrijdag op zaterdag in zijn woonplaats betrapt op dronken rijden. Hij is zijn rijbewijs kwijt.

Omstreeks 01.38 uur zien surveillerende agenten een voertuig met hoge snelheid op de President Rooseveltlaan rijden. Op de Gildeweg wordt de bestuurder door de agenten ingehaald. Omdat een eerste blaastest uitwijst dat hij teveel gedronken heeft, is de man meegenomen naar het bureau voor een ademanalyse. De uitslag daarvan is dat hij bijna drie maal de toegestane limiet alcohol (= 610 ug/l) heeft overschreden. Dat betekent dat hij zijn rijbewijs voorlopig kwijt is. Met een dagvaarding op zak mocht de man weer naar huis. Hij zal zich te zijner tijd voor de rechter moeten verantwoorden.

Lees ook:Drankrijder betrapt!
Lees ook:Drankrijder weer gesnapt!
Lees ook:Slingerende automobilist raakt rijbewijs kwijt
Lees ook:Lastige zatlap!
Lees ook:Vlissingse drankrijder heeft niets eens rijbewijs!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>